Ingredienten (2 personen):
☑ 2 Skoatterlan Angus Beef Braadlappen
☑ 1 Klontje boter en een lepeltje olijfolie
☑ 1 Ui
☑ 1 Teentje knoflook
☑ 1 Stengel bleekselderij
☑ 1 Winterwortel
☑ Takje tijm
☑ Takje rozemarijn
☑ Laurierblaadje
☑ 100ml rode wijn
☑ 2 Tomaten
☑ 150-200 gram pasta naar keuze
Bereiding:
➡ Snijd alle groente en kruiden fijn
➡ Verhit de boter en olie in de braadpan
➡ Bestrooi het vlees met peper en zout
➡ Bak het vlees rondom aan
➡ Voeg de gesneden groenten en kruiden toe (behalve tomaten) en bak ze kort mee
➡ Blus het geheel af met de rode wijn
➡ Voeg de gesneden tomaten toe
➡ Meng het geheel en breng het aan de kook
➡ Sluit de pan met deksel en plaats deze 120 minuten in een oven op 150C
➡ Kook 20 minuutjes voor het vlees klaar is de pasta gaar
➡ Neem de pan uit de oven en haal het vlees er uit
➡ Meng de gare pasta met het mengsel in de pan
➡ Schep de pasta met saus op een bord en leg het vlees er bovenop
Tip: strooi er nog een beetje kaas overheen en serveer met een frisse salade. (je kunt ipv pasta ook rijst gebruiken)
Lekker ite!