VLEESPAKKETTEN

“SKOATTERLÂN ANGUS BEEF”

(H)eerlijke Angus Beef Vleespakketten

Maandelijks kunt u bij ons Angus Beef Vleespakketten afhalen. 10 kg eerlijk en topkwaliteit vlees rechtstreeks van onze eigen boerderij.

Alle Black Angus kruislingen zijn bij ons geboren en opgegroeid. Als jonge kalfjes mogen ze heerlijk spelen in grote strostallen en later genieten van heerlijk vers gras in de weide. Wij vinden dierenwelzijn erg belangrijk en op deze wijze proberen wij een (H)eerlijk stukje vlees te realiseren.

Angus Beef is fijn vlees met een prachtige rode kleur. Na het bereiden is het vlees nog mals en sappig en heeft het een heerlijke, karakteristieke smaak.


Lees hieronder meer over de inhoud van de pakketten, de bereiding en heerlijke recepten.

Skoatterlân Angus Beef

Wat zit er in een Skoatterlân Angus Pakket?

  • Hamburgers
  • Riblappen
  • Rosbief
  • Lendelappen (Entrecote)
  • Staartstuk / Picanha
  • Braadlappen
  • Schenkel/soepvlees
  • Bieflappen
  • Gehakt

Hoe te bereiden?

Skoatterlân Angus Beef pakketten zijn gemaakt van 100% eerlijk en natuurlijk vlees. Dit betekent dat het vlees gemaakt is van alleen Angus beef en er geen kruiden, kunstmatige toevoegingen en E-nummers aan zijn toegevoegd!

Het vlees is bijzonder smakelijk en heeft naar onze mening naast een beetje peper en zout niet heel veel extra kruiden nodig. Wil je toch wat extra smaak aan je vlees dan kun je dit uiteraard zelf op smaak maken met (verse) kruiden, maar er zijn in de supermarkt ook kant en klare mixen verkrijgbaar voor stoofvlees, bbq, gehakt, mexicaans, rundvlees etc

Riblappen

Stoven

Licht aanbakken. Blus af met water of wijn/bouillon en laat het daarna 2-3 uur zachtjes stoven.

Biefstuk

Bakken/Grillen

Raw: 2 min per kant. Medium: 4 min per kant. Well done: 6 min per kant. Daarna 5 min in folie laten rusten.

Schenkel

Trekken/Stoven

2-2,5 uur stoven of trekken. Heerlijk in stoofschotel , snert of soep.

Hamburgers

Bakken/Grillen

+/- 4-6 minuten per kant bakken of grillen.

Lende

Bakken/Grillen

Entrecote 1-2 minuten bakken op hoog vuur. Vuur iets lager zetten en nog 2-3 minuten bakken met regelmatig keren. Voeg daarna wijn/ bouillon toe en laat het geheel nog 1-2 minuten bakken aan beide kanten.

Staartstuk

Bakken/Grillen

Bak de steak aan beide kanten 2-4 minuten voor een medium steak. Hou je van raw bak dan iets korter hou je van well done bak de steak dan wat langer.

Gehakt

Bakken

6-8 minuten bakken. Heerlijk te gebruiken bij pasta, ovenschotel, nacho’s of gewoon als heerlijke gehaktbal!

Braadlappen

Braden/Stoven

Aanbakken en op laag vuur in 1,5 – 2 uur gaar laten worden.

Soepvlees

Koken/Stoven

2-3 uur meekoken in Snert, soep of hachee

Lever

Koken / Bakken

Bakken 8-10 minuten. Koken 30 – 35 min.

Bieflappen

Bakken/Grillen

Bakken / Grillen 8-10 minuten

.

Rosbief

Bakken/Grillen

Bakken / Grillen 6-8 minuten

Hoe werken wij?

Maandelijks zijn er Skoatterlan Angus Beef Vleespakketten beschikbaar. In verband met het enorme animo werken wij inmiddels met een reserveringslijst. Wil je bestellen: Stuur ons een mail/app of bel en we zetten je op de lijst. Zodra de pakketten klaar zijn ontvang je van ons een bericht. In de directe regio komen we de pakketten bezorgen maar op afspraak komen afhalen kan ook.

De pakketten zijn 10 kg en dit past in 1 diepvrieslade. De pakketten worden vers diepgevroren afgeleverd. Heb je vragen over de pakketten mail naar info@skoatterlan.nl

Recepten

Pakket bestellen?

Wil je een pakket bestellen of meer informatie over onze vleespakketten? Stuur ons een mail, app of bel. In verband met enorme animo werken we met een reserveringslijst.

Contact

Schoterlandseweg 197, 8411 ZE Jubbega
0031(0)6-22117612
info@skoatterlan.nl