Nacho’s met Skoatterlan Angus gehakt

Dit is echt één van onze favorieten, heerlijk bij de borrel maar ook lekker als complete maaltijd met een salade…

Ingrediënten (4 personen):
☑️1 pakje Skoatterlan Angus Beef Gehakt
☑️1 zak nacho’s naar keuze (zelf gebruiken wij vaak de santa maria)
☑️Geraspte kaas (met cheddar kaas is ook lekker)
☑️Bosui
☑️Rode ui
☑️Teentje knoflook
☑️1 Tomaat (hou je van extra groente voeg dan paprika en of mais en kidneybonen toe)
☑️Eetlepel tomatenpuree
☑️Jalapeno peper
☑️Peper/zout
☑️Paprikapoeder
☑️Chilipoeder

Bereiding:
➡️ Verwarm de oven voor op 200 graden
➡️ Breng het gehakt op smaak met wat peper en zout
➡️ Rul het gehakt in een pan
➡️ Snij ondertussen de rode ui, knoflook, tomaat, en evt andere groenten naar keuze (paprika, mais, kidneybonen) en voeg deze toe.
➡️ Voeg een theelepel paprikapoeder, de tomatenpuree en een snufje chilipoeder toe (hou je van pittig gebruik dan wat meer chilipoeder)
➡️ Bak het geheel ongeveer 5 minuten
➡️ Pak een grote ovenschaal en verdeel de nacho’s over de bodem
➡️ Doe het gehaktmengsel over de nacho’s
➡️ Strooi de geraspte kaas over het geheel en garneer het geheel met in fijne ringetjes gesneden jalapeno en of lenteuitjes.
➡️ Zet het geheel 10-15 minuten in de oven

Lekker ite!😋

Tip: Serveer met zelfgemaakte guacamole en of een lekkere frisse salade.